tiistai 8. syyskuuta 2015

Pala mummolaa omaan kotiin!

Siitä on jonkuaikaa kun tämä tapahtui, vietiin mummu ja vaari kunnolliseen vanhainkotiin. Valitettavasti he eivät voineet viedä kaikkia tavaroitansa mukanaan, joten jouduttiin karsimaan reilusti tavaraa pois!
Kerättiin muutossa kaikki tunnearvoiset tavarat itsellemme talteen perheeni ja sukulaisten kanssa ja loput meni raa`asti kirppareille tms. kierrätykseen. Tunnelma oli haikea, mutta onneksi paikka oli todella viihtyisä ja ikkunasta näkyi maalaismaisemaa pellolle. :)
Nyt kuitenkaan mummun ja vaarin ei tarvitse haahuilla kerrostalon portaissa ja muiden pelätä heidän turvallisuuttaan ja vointia niin paljoa.
    Itse otin talteen esimerkiksi vaarin kiikarit ja kiikarilaukusta sain kivan laukun asusteeksi! Myös vaarin peli, johon hän oli koukussa varmasti yli 30-vuotta, pulmapelejä (joita vaari rakasti yli kaiken), mummon kukkataulut, vähän juhlallisempi kauluspaita ja kalevalakorut tuli myös otettua talteen.

Mummon paita ja korut
Mummun taulu ylhäällä ja alhaalla vaarin peli, johon hän oli totaalisesti koukussa aina ennen! Nämä sai paikkansa mun seinästä. :)


Ps. Mulla on jäänyt kertomatta teille paljon asioita ja lisäämättä paljon kesäisiä kivoja kuvia! koitan saada laitettua ne tänne tämän viikon aikana. Koulumatkat on melko petollisia aikaisten aamujen takia, joten olen ollut melko poikki. En ole sen takia saanut aikaan oikein mitään järkevää muutakuin opiskeluun keskittymistä tottakai!
Näillä kuvioilla ja merkeillä ensi kertaan, se onn moro! :)

2 kommenttia:

 1. Hienot korut ja kauluspaita! Kiva, että otit joitakin juttuja itsellesi talteen :-)

  www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii kiitos! Ne on aivan ihania mun mielestä ja se tunnearvo! :)

   Poista