perjantai 29. toukokuuta 2015

Pupu Tupuna kankaasta trikoopuku koiralle!

Mä en oikeesti tiiä miksi joskus eksyin Metsolaan, lastenvaate liikkeeseen zeppeliinissä. No okei.. Mulla on pakkomielle kytätä lasten vaatteita joista saisin tuunattua tuolle koiralle pukuja, kun on niin alaston koira. Kirppareillahan mä en mitään muuta teekkään ku pengon lastenvaatteita (kun ne on niin halpoja!) ja unohdan etsiä itselle vaatteita.. Olo on ku olis joku perheen äiti. No joo.. Koiraperheen äiti..
NONIIN ASIAAN! Eli rakastuin Metsolassa Pupu Tupuna kankaaseen ja tänään päätin ostaa kangasta ja tehdä Orlandolle trikoopuvun näitä keväisiä vielä vähän viileitä päiviä varten kun en viitsi enää tuohon hupparipukuun tukahduttaa koiraa kuitenkaan.. (no onpas karskia kieltä tänään..En siis ole mikään koiran tukahduttaja hehheh...)  Ensimmäiseksi ja ilman kaavoja tehdyksi puvuksi on ihan ok, mutta toki taidoissa on vielä petrattavaa! Siks en viitsi laittaa lähikuvaa kun pitää tuota kaulusta korjailla kun jälki niin karsea.. Sain oikeesti tapella koko illan ompelukoneen kanssa, välillä langat menee sylttyyn, alulanka loppuu ja jopa neula päättää sanoa sopimuksen irti ja katkeaa. :D No lopulta sain sen puvun kasaan ja olen tyytyväinen vaikka täydellinen ompelujälki ei ole.. Ehkä ens kerralla jo onnistuu :) Iltapissat meni hyvin eikä Orlando pissannut pukuun niinku ostettujen pukujen ongelma on, koska ne ei istu mahasta niin hyvin. Pitihän iltapissalla myös ottaa hienoja kuvia teille näytille että tiiätte et osaan ommella! ;)

Mitäs pidätte? Itse rakastan kaikkia ihania nostalgisia lasten hahmoista tehtyjä kankaita/pukuja ja ihan oikeesti tekis mieli haalia kaikki tuollaiset kankaat kotiin!

Ps! Galaxy kangasta ja kissakangasta löytyy myös, joten mitähän niistä tulee koiralle! ;)

Hyvää yötä ihmiset! Me lähdetään mun vauvan kanssa nukkumaan vihdoin tuon koko illan kestäneen ompelusession jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti