torstai 29. tammikuuta 2015

Uuden ulkoasun suunnittelua ja uusi bloggaamis motivaatio!

Ajattelin nyt vähän avata tätä mun bannerin ideaa teille!
Elikkäs ideana oli tehdä 101 dalmatialaista leffan logo blogin nimellä. Idea lähti yksinkertaisesti siitä kun halusin tilata aikoja sitten erään siistin takin EMPiltä, mutta jostain syystä tuli mieleen että jos kuljen tuon harjiksen kanssa tuolla ulkona niin näytän ihan joltain Cruella Devililtä.(Jos joku ei tajunnut niin siinä ihmisten näyttelemässä 102 dalmatialaisessa on Cruellalla naku kiinanharjis.) Takki jäi tilaamatta ja harmitti kovasti.. Etsin sitä takkia kauan, kunnes vasta huomasin, että niitä tulikin uudestaan myyntiin EMPille. Ensin ajattelin etten niin kallista takkia tilaa, mutta kun synttärit alkaa lähestyä (12.02) niin saatoin pistää takin tilaukseen, hups! Saanhan mä synttärirahaa niin ei omat kustannukset niin kalliiksi tule :) (seliseli..)
    Siitä sainkin sitten hyvän banneri idean, jota olen kehittänyt mielessäni pidemmän aikaa. Kuvaussessioissa tarvitsen jonkun apua, mutta haluaisin minut ja Orlandon samaan kuvaan banneriin tuolla "logolla" minkä töherösti sain kuin sainkin tehtyä ja Cruella tyyliin otettais kuvat. Saas nähdä saanko sitä toteutettua. Todella toivon niin! :)Googlettamalla löytyi monenlaisia logoja erilaisilla fonttityyleillä dalmatia tyyliin, joten väsäsin itsekkin vähän oman mielen mukaan. Toi "Miia`s" on siinä siksi, että toi disnep`s on siinä jos ihmettelette. Jos asiaa ei tajua niin on mun mielestä vähän oudon kuulonen teksti :D

Taustaksi koitin jotain dalmatia kuviota, mutta siitä tuli niin kirjava, että päätin antaa asian olla jonkuaikaa ja jätin vaan taustan valkoiseksi. Näin tällähetkellä, katsotaan mitä seuraavaksi. Toivottavasti ens viikolla se takki tulee, IM IN LOVE! :)

Tässä nyt oli tälläistä tietoa tulevasta, ettette ihmettele tätä muutosta!

MITÄ MIELTÄ OLETTE? Onko hauska idea vai ihan lapsellinen? :D

2 kommenttia:

 1. Dalmisteema on ihana ja pirteä idea, mutta fonttivalinta on kieltämättä vaikealukuinen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vähän samaa tuosta tekstistä ajattelin, mutta mietin että olis vähän erilaisempi. No tämä tästä pikkuhiljaa muokkautuu oikeanlaiseksi :)

   Poista