torstai 29. tammikuuta 2015

Silmämeikin ero pohjustusvoiteella ja ilman

En oo ikinä oikein panostanu mun meikkeihin.. En ole nähnyt sitä ennen tärkeänä. Nyt vasta parturi-kampaajan opintojen aikana oon perehtynyt näihin tarkemmin.
Nyt sitte päätin hankkia mulle pohjustusvoiteen että silnämeikit pysyis paremmin tuolla tuulessa ja tuiskussa kun tuntuu että ne haalistuu niin nopeesti. Täytyy myöntää, että huomasin vasta opintojen aikana tuon ladukkaiden meikkien voiman.. Älkää tuomitko mua, en oo vaan pitänyt asiaa tärkeimpien listalla... :S


Kävin make up storessa eilen ostamassa luomivärien pohjustusvoiteen läpinäkyvänä. Löytyi myös värittömänä, joka peittäisi luomen epätasaisuudet, mutta itsellä ei ole tarvetta sellaiselle. Siellä katselin myös luomivärejä kauhealla hingulla ja kotiin kun pääsin, huomasin kyllä kuin paljon enemmän pigmenttejä make up storen luomiväreissä oli.. Olis hirveä hinku ostaa luomivärejä arkimeikkiin, joka oikeesti vähän näkyiski ja näyttäisi huolitellummalta.

Tein illalla pienen testin että onko siinä suurta eroa. Ensin hieroin kämmenelle tämänhetkisen arkimeikin luomivärit ja viereen pohjustusvoiteen kanssa. Metallit ja kiilto näkyi varsinkin paljon paremmin pohjustusvoiteen kanssa!


Pigmentit tarttui paremmin, mutta myös niitä pystyi häivyttämään niin että väri pysyy kuitenkin paikoillaan.

Tämän jälkeen tein tummalla harmaalla ja metallinhohtoisella valkosella luomivärillä itselleni testin. Toiseen silmään pohjustusvoidetta ja toiseen ei ollenkaan mitään. Kuvaaminen oli hankalaa ja näyttää että olisin meikit muka tehnyt aivan päin persettä... :D Järjestelmäkameraa odotellessa.. Ikuisuuden? Tässä kuitenkin pari kuvaa erosta. Luonnossa näkyy tuhat kertaa paremmin..


Eron kuitenkin huomaa, eikö vain? :)
Tästä lähtien ajattelin alkaa pikkuhiljaa köyhästä opiskelijapussukastani keräämään laadukkaita meikkejä. Nyt ajattelin aloittaa luomiväreistä, sillä olen niiiin monta kertaa tiputtanut tuon mun lätyskän lattialle ja suurin osa on mennyt kokonaan rikki. Eilen jopa tuo metallinhohtava ruskea.. :( Pigmenttejä ei näissä ole läheskään niin paljoa kuin pitäisi. Ei näy meikit niin hyvin.
Sen jälkeen listalla on ripsari. Meikkivoiteesta en vielä tiedä..

Kuitenkin kalleissa meikeissä tosiasia on se, että meikit saattavat maksaa paljon, mutta laatu on sen verran parempaa että ovat myös riittoisia tavaroita yleensä! Eli siis kestävät myös kauemmin kuin markettitavara!

Mitä mieltä itse olette? Panostatteko te meikkeihin vai riittääkö teille perus meikit? :)

PS!! ULKOASU MUUTTUNUT JA SAATTAA HIEMAN TAAS VAIHDELLA ULKOASUAAN. MITÄS PIDÄTTE MUN VÄSÄÄMÄSTÄ DALMATIALAIS BANNERISTA? ONKO IHAN NOLO LAPSELLINEN VAI HAUSKA? Kun saan erään takin niin haluaisin hienoja kuvia itsestä Cruella Devil tyyliin. Ja eikö sillä ollut ihmisten näyttelemässä versiossakin naku kiinanharjis! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti