maanantai 1. syyskuuta 2014

TOTALLY FAIL/ADHD VIDEO (kun kaksi "hamsteria" yhdistää..)Oli tarkotus tehdä joku hieno esittelyjen esittely video.. Nnoo, tehtiin se sitten Orlandon tyyliin.. :D

Herra ei sitten millään pysy paikallaan! Jokainen sohvankulma on maistettu ja mua on yritetty jopa syödä useaan otteeseen. Huh, kun on pienellä koiralla voimaa leuoissa kun sille päälle sattuu. Kädet on aivan naarmuilla. tahtoo olla kyllä niin tottelematon, että hommia on tuon kouluttamisessa herrasmieheksi. Noo eiköhän pennut olekkin melko hulivilejä kaikki että normaaliahan tämäkin on! On se ainakin oppinut sen, että vaatteita ei saa purra/repiä.. Ja sehän on vielä siinä iässä että ei oiken tiedä mikä on oikein ja väärin. Muutaman viikkoa vielä kasvaa niin eiköhän senkin hahmottaminen ala onnistumaan pikkuhiljaa. Lapsen on kuitenkin oltava lapsi! Nyt me keskitytään olemaan sosiaalisia ja opetellaan haluamaan ulos pissalle. Lehdelle se jo onneksi osaakin :)

Mitäs tässä sepittelemään mitään turhia. Tuo videohan se pääpointti olikin ja tietenki se, että alan nyt oikeesti keskittymään tuohon youtubettamiseen kun on taas blogiin into mukana jne. :)

Tässä vielä riiviöstä pari kuvaakin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti