torstai 11. syyskuuta 2014

New hairstyle! (ja hauvavauvan sikasiistejä vaatteita myös)

Hihii muutosta! :3 Pituutta jäi, mutta päältä lyhyet. Ville sano, että tein MacGyverit. Siltähän ne näyttää jos niitä ei laita mitenkään haha! Onneks itse tehty suolasuihke ja lakka on keksitty. On myös Osiksen hiuspuuteri, mutta se lönttääntyy niin syvälle päänahkaan että tuntuu heti ällöttäviltä ja täytyy heti illalla pestä..

Täytyy kiittää Valtteria hyvästä hiusten leikkaamisesta! Mun koulussa on vaan nii mahtavia tyyppejä :3

Värjäsin sitte itse kotona haalistuneen (6 tummuutta muka alunperin oli) ruskeen päälle tumman harmaata/tuhkaa tukusta tilattua kestoväriä ja sain värin tuhkan ruskeaksi. (Schwartzkopf E-1, 3% hapetteella) ja vaalensin latvat (3% hapetteella) ja raidan otsikseen kun edellinen lähti melko kokonaan leikkauksessa. Kampaamosta ostettu keltainen suoraväri vaalennuksien jälkeen ja se oli siinä, nammsk ihanat uudet rokkihiukset. :P

Haluatte varmaan nähdä kuvaa? No halusitte tai ette niin tässä se on:Ollaan aika rokkikukkoja orlandon kanssa, eikö vain? :) Koira tosiaan on omistajansa näköinen kuten sanotaan.
Voi ei mä myös tajusin tänään miten mun hauvavauva ei olekkaan enää niin pieni. Tai siis onhan se, mutta se on kasvanu kolmessa viikossa hurjaa vauhtia ja sen uus adidog huppari on jo kohta sille liian pieni! Ja se liian iso huppari minkä ostin tahalleen liian isona alkaa olla sopiva.. hui pientä! Onneks oon varautunu ja tilannut vähän väliä eBaysta eri kokoisia (isoja, pieniä ja siltä väliltä) vaatteita sille, sillä tiedän että se kasvaa vielä aivan sikana. Löysin sille aivan sikasiistin nahkatakinki. Sitte ku se on täyskasvuinen niin se sopii sille. Niin ja batman hupparia vielä odotetaan hihi :) Voisin vaikka laittaa teille näkyviin kuvaa missä näkyy kaikki sen vaatteet. Tässä se tulee:

Toi nahkatakki on vaan niin siisti! Löytyy huppareita,villapaitaa, kauluspaitaa nahkatakkia ja sade asua! :) 
Tässä tää huppari mikä alkaa olla sopiva :) Tänään katseltiin tuulista päivää ulkona!
Pieni iloinen kulta tuossa FBI hupparissa. Se on nyt just sopiva, eli adidog ei taida mahtua enää..
Yks päivä se kulki liian isolla kauluspaidalla koska olin trimmannut ja rasvannut sen ihon enkä halunnu jokapaikkaan sitä rasvaa. Huomatkaa tuo nahkatakin ja pienen ero vielä :"D

Voisin jopa tänään sanoa hyvää yötä (saahan sitä yrittää..) jo tähän aikaan, sillä olen jo nukkunut ihan tarpeeks monta yötä liian vähän ku pitää kuudelta aina koiraakin pissattaa.. eli siis HYVÄÄ YÖTÄ! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti