tiistai 9. syyskuuta 2014

Harakka esittäytyy! (Top 9 Kesällä hankitut korut)

Orlando, Orlando Orlando.. Onko olemassa muuta kuin koirajuttuja?
- No todellakin on ja ajattelin nyt esitellä mitä kaikkea kiiltävää sitä tulikaan kesän aikana keräiltyä. Korujahan tuli löydettyä. Muutaman.. Tai siis no niin kyllähän niitä kertyi, heh. :)


Nappasinpas nyt illan päätteeksi jopa oikean kamerani esille (joten laatu ja valoitus päin mitä sattuun..) ja aloin tuumasta toimeen!
Taustan toki oisin voinut valita paremmin mutta antaa nyt olla. Ja vielä että hintoja en edes kaikista muista, mutta koitan suurinpiirtein arvioida.

Laitan siis nämä nyt vaikka paremmuus järjestykseen (eli mistä pidän eniten jne.) ja aloitetaanpa nyt vaikka "huonoimmasta" :)

 NUMERO 9:Valitsin tämän pääkallokorun viimeiseksi siksi, että luulin sitä paljon isommaksi kun tilasin sen eBaysta. Se ei ihan vastannut toiveita ja suunnittelinkin ehkä myyväni tämän kirpparilla joskus, sillä on niin onnettoman pieni. Muutenhan tämä on kiva tälläiselle synkälle ihmiselle, hehe ;D Oisko ollut euron/kahden euron välillä?

NUMERO 8:Tämäkin rakkekoru Ebaysta ja hintaluokka enintään se kaks euroa, eli voi olla halvempikin. :)
Heti lukko meni niin että ei tahdo pysyä kiinni, mutta kyllä kädessä pysyy hyvin. Ihana pirtsakka keltainen, mutta en niin paljoa rannekoruja pidä, joten se on siksi vasta kasina.

NUMERO 7:


 Seiskaksi valitsin tämän ihanan rannekorun minkä löysin Glitteristä. Tais olla alennuksessa ja oli n. 4e?
Olen käyttäny sitä myös nilkkakoruna mun ihanien kesällä ostettujen balleriinojen kanssa ja sopii myös söpösti paljain jaloin punaisilla varpaankynsillä tai joidenkin sexyjen korkkareiden kanssa ;)

NUMERO 6:
 Tää on aivan sikasiisti eBaysta tilattu koru! Neljän euron luokkaa siellä. Se on semmonen lyhyt koru, joka peittää ylärinnan kokonaan. Se on mukavan iso, vaikka kuvassa näyttää pienemmältä jotenki. Oon aivan älyttömästi tykästynyt nuihin rock-tyylisiin linnun ja härän pääkalloihin, hui. :)

NUMERO 5:Klassisempaa tähän väliin. Löysin Guessin korun eBaysta ja ihan aito pitäis olla. Noin 20e:n yli oisko ollu.
Haittapuoli vaan se, että ei oikein tahdo pysyä kiinni ja aukeaa aina välillä tuon kiinnitys-systeemin takia.

NUMERO 4:


Söpöyden söpöys oikeesti! Tämä on eBaysta ja oisko ollut 20e:n luokkaa siellä. Löysin yhden myyjän siellä, jolla oli aivan älyttömän siistejä koruja ja ihanan massiivisia, söpöjä ja punkahtaviakin sieltä löytyi. Ovat siis laadukkaampia kun noi eBayn halppis korut.

NUMERO 3:Harmi kun kamera ei suostunut tarkentamaan.. :`(

Tämä on Glitteristä ja oisko ollu kaks euroa koska alennukset. Suosikki rannekoru ja olen pitänyt sitä melko useasti. Oon jotenki kiintynyt nuihin glitterisiin tummiin pääkalloihin, ihana!

NUMERO2:Koru hyörii ja pyörii aina jotenki vammasesti eikä ikinä asetu kauniisti, mutta silti päätin valita sen toisiks parhaimmaks. Se on sit tosiaan kokonaan hopea, kuva vääristää!

Tämmönen harakka tarvii hopeaa, massiivisuutta ja paljon timantteja. Tällästä olin ettiny kauan ja päädyin tähän. Glitteristä eikä muistikuvaa paljonko maksoi. Oisko noin 4-5e:n paikkeella, mutta kuitenki  alennuksesta sekin.

NUMERO 1:Ja vihdoin viimein se numero yksi! Ihanista ihanin glitterinen pääkallokoru. Tässä on massiivisuutta, pääkalloja  ja sitä blingiä samassa kerrakseen. Pidän tätä liiankin usein ja oon kyllä niin Lovena tähän!  eBaysta n. 20e ja samalta myyjältä kuin krokotiilikoru.


Voi ei miten hankala oli valita järjestys, mutta pääasia oli kuitenki se että mitä on tullu löydettyä. Oma tyyli alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Siitä joskus taas lisää, sillä eihän se kesällä shoppailu pelkkiinkoruihin jäänyt.. ;)

Ens kerralla ehkä jotain videota "sano EI kiusaamiselle" ja mun ensimmäinen toivoton "kiinanharjakoiran trimmausvideo". Tosiaan en ollut ennen trimmannut koiraa ja HYVÄ että sentään olen koskenut monesti hiustenleikkuu koneeseen koulussa, sillä siitä ei olis tullu mitään.. Vielä kun toi koira ei oikein suostu rauhoittumaan sitte millään.

Eipäs paljasteta liikaa enää vaan, sanon että ensi kertaan ihmiset rakkaat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti