sunnuntai 24. elokuuta 2014

BLOGIIN SUURTA MUUTOSTA TULOSSA! (I'm back!)

Moi piiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa lukijaiseni! Blogiin on tulossa muutosta, sillä blogi tyssää täysin.Unohdin blogin tarkoituksella täysin, sillä innostus lopahti, jotenkin ei vaan kiinnostanut enkä saanut mitään tekstiä aikaan. En edes ilmoitusta että en enää kijoita pitkään aikaan.. Väsyin ennen kevättä kaikkeen maholliseen, masennuin suoraan sanottuna kaikkeen. Tuntu että mitään ei koskaan tapahdu ja suoraan sanottuna tuntui siltä että hillun täällä ja menen virran mukana. Kaikki oli niin passiivisen tuntusta ja Villeki Oulussa asusteli. Koulu meni viime keväänä niin päin persettä etten edes päässyt täysin toista luokkaa läpi. Menen nyt siis taas kakkosluokkalaisten mukana ja suunnitelmana olisi valmistua puolentoista vuoden päästä. Pahinta tässä oli että en edes huomannut tilanteen pahuutta. Poissaoloja oli paljon, mutta nekin sieltä ja täältä ja en ollut luokastani oikeastaan yhtään jäljessä. En vain tajunnut että nämä jopa lääkärintodistuksilla olevat poissaolot vaikutti niin paljon opiskeluihin..
Tää saa kuulostamaan siltä, että "yhyy angst, mun elämässä ei tapahdu mitään yyyy.." Ei mun maailma niin nurinkurin ole. Jokainen väsyy joskus, sehän on normaalia. Mulla oli jonkinlainen kriisi päällä. En siis vellonut itsesäälissä 24/7 vaikka opiskelujen sössiminen koville ottikin. Etsiskelin itseäni taas kerran ja keräsin voimia seuraavalle vuodelle. Opin virheistä ja menen taas eteenpäin! Nautin kesästä ja loppukesästä kävin jopa töissä vähän tienaamassa. Tarkoituksena oli tienata rahaa ens vuodelle ettei lainaa tarvitse ottaa, mutta maksoinpas jotain aaaivan muuta, kjeh kjeh. ;) Sen takia myös viikonloppulle työt olis kova sana! Siitä seuraavassa postauksessa onkin paljon asiaa. I'm in love, voisin sanoa ja parasta mitä mulla on koskaan "ollut" ♥

Koitan saada blogiin jotain järkeä ja laitan esim. semmoset luokittelut tuonne blogin yläpuolelle että yhdessä kohdassa on DIY-jutut, yhdessä asuja, kuulumisia ja niin edelleen! Ja oon alkanut runoilemaan, sillä musiikki kiinnostaa. Rustailen siis nykyään  biisejä, jotka muistuttaa kyllä enemmän runoja. Oon huomannu kun on tietynlaisia tunnetiloja niin on mukava kirjoittaa ne paperille ja saada jokin runo siitä aiheesta. Oli sitten sellanen ylempalttinen onnellisuuden tunne tai ahdistunut olo. Se ei johdu siitä "masennuksesta" vaan oon miettinyt aina musiikin tekoa, päätin tehdä asialle jotain. Mun kitaraa yritin soittaa ja edelleen vaikka se yli kahdeksan vuotta on ollu tuolla, niin en vieläkään saa tarpeeksi kärsivällisyyttä opetteluun. Eihän se heti sujuvasti onnistu. Facebookin kautta törmäsin kosketinsoittimiin ja hain sen kotiin. Sitä osaan soittaa, sillä pianoa olen sen vaivaiset vuoden joskus lapsena soittanut. Katotaan mitä tästä tulee! Ne mun "runot" ainaki aattelin tänne laittaa.

Sellahista asiaa! Te jotka ootte pysyny paikan päällä niin toivottavasti olette yhä kiinnostuneita ja pidätte tulevasta. En vielä lupaa, että millon ehdin ruveta väsäämään uutta ulkoasua ja en ala sitten tänne enään yhtään väkisin vääntämään tekstejä. Sitä vaan että ei välttämättä kovin useasti tätä tekstiä tule, mutta sitte ku tulee niin on oikeasti asiaa! Tämä ei ole lukijoiden kalastus blogi (><> hehhen kala..) vaan ihan itseäni varten tätä teen. En tietenkään näitä kirjoita siksi että en halua kenenkään näkevän näitä, vaan ihan omaksi harrastuksekseni :)

Good luck, jos ihan oikeasti luit noi kaikki.
Se ois seuraavaan jymy-postaukseen, eli molo(?) moljens! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti