sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Hiukset, kynnet ja jotain randomia :) (Hair,nails and random)

Jos käytäsiin nämä pinnalliset asiat ensin läpi :D

Päätin että värjään oman hiusvärini joksikin aikaa takaisin, jotta saisin kasvatettua hyväkuntoisen tukan ilman värirääkkäyksiä. (Toki jätän blatinoita raitoja päälle ja ehkä vähän harmaitakin.) Peuhkoni oikea väri kuitenkin on aika vaalea ja kylmä maantien harmaa, joten pikkuhiljaa tässä vaalentelen. Punaisesta kylmään sävyyn on pitkä matka.. Tällä hetkellä se on raidoista blatinat ja tyvestä vaalean ruskea/pastelli.

Laitoin haalistuneeseen punaseen siis vaalennusvoiteen 3% hapetteen kera ja se vaaleni melko hyvin. Tyvi oli pinkki sekasikiö, joten laitoin koko päähän kesästä jäänyttä vaalean sinistä. Lopputuloksena sain siis pastellin sävyisen ruskean tyveen ja raidathan ovat niin blatinat, että huh! Pidän näistä kyllä paljon ja ajattelinkin pitää näitä jonkuaikaa, etten tapa omaa tukkaa lopullisesti.

Joulun aikaan saan ilmeisesti tilattua eBaysta taas pidennyksiä, jotka menee klipseiksi. Ihmeen hyvin oon kyllä pärjännyt ilman pidennyksiä niillä punaisilla hiuksilla, en hirveän montaa kertaa ehtinyt kyllä käyttää niitä. :D

Tämä on pitkä prosessi ja aikaahan tämä vie. Raidoittamalla voisin vaalentaa tätä keväällä lisää nyt tämä saa olla tälläinen. Ihmeen hyvässä kunnossa nämä on eikä edes hamppuiset. Hyvällä hoidolla vielä paremmat!

Tässä näkyy väri hyvin, vaikka itse aika hehkeenä..


Lisää pinnallista, elikkäs oon näperrellyt niitä kynsiä. Itselleni tein talviset kynnet sähkönsinisillä päillä. Niistä piti tulla talvikynnet ja aioin lisätä valkoisia lumihiutaleitakin, mutta se nyt jäikin sillä lumihiutaletarroja pitäisi hankkia. :D Siskolleni tein punaisilla glitter kärjillä ja tädillenikin kynsiä näpertelin. Mutta ei valitettavasti ole kuvia kuin omistani.


Sitä randomia nyt. ;D

Mun kämppä pursuilee jo joulua, hyi! Ostin valkoisen joulukuusen, jota sitten piti heti kokeilla ja innostua koristelemaan. Siinä se sitten vieläkin kököttää. Kynttiköitä oon poltellut ahkerasti piristäen tätä ankeaa pimeyttä. Rakastan sitä kun saa laittaa kynttilöitä ja pistää valot kiinni, niiiin tunnelmallista ja kaunista! Varsinkin jos tekee hedelmällisiä joulutuoksuja ja leipoo ahkerasti ties mitä ihania herkkuja. <3

Kanelissa keitettyä omenamehua, itse kaiverretussa omenamukissa! Maistu melkeinpä glögille, hauska idea ;)
Hedelmäinen joulutuoksu. Kynttilöillä pidin sen lämpimänä, että se tuoksuu.
Voi pientä ku väsytti. Nukahti tietokoneenki päälle ku ei jaksanu liikkua :D
Oli Villen ja Antin kanssa hauskaa. Lähetettiin tytöille oma versio kuvasta takasin.. :D Meillä oli "kalsarikännit" ;D

Ps: Nyt kun työharjoittelu on ohi, niin mullakin jää aikaa kirjoitella tänne. Ensi jakso on melko rento, joten kerrankin saa levätä kunnolla!

Mutta mutta,, Seuraavaan kertaan! :)

7 kommenttia:

 1. Mä sain toosi vaaleeksi punamustasta päästä kun vaalensin ensin simin vaalennusjauheella ja 6% hapetteella, sitten myöhemmin vielä vähän vaalentelin 3% ja oon käyttänyt muuten vaan hopeatuotteita :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon vaan niin monta kertaa vaalennellu ja vaihdellu tukan väriä niin en uskalla tehdä niin, haha :) sulla on kyllä kans aika kiva pastelli päässä, tykkään! :)

   Poista
  2. Juu niin minäki ja kyllä sitä hiusta taas irtos... :D Kiitos :3

   Poista
 2. Ihana tukka! Ja aina niin kaunis miia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiitus! pitäs pitää kyllä jotain yhteistä juttua luokan kans ja kutsua teitä ihania luokasta kadonneitakin mukaan! :3 alkaa olla kaikkia ikävä. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No kato mua ja poikia ja mieti sitte uuestaa :DD

   Poista