sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

DIY sisustustarra sängynpääty


Hei kaikki askartelijat, sisustelijat ja näpertelijät. Nyt ois teille hieman tekemistä, jos vaikka innostuisitte tekemään tälläisen. Tein siis yks päivä sisustustarran uuden sänkyni eteen ja nyt näytän teille miten se tehtiin. Tällä tyylillä voit tehdä muitakin sisustustarroja, esim tekstejä yms. mitä vaan keksit.
MUTTA itse asiaan;


1. Tarvitset: Sakset, mittanauhan, kontaktoimuovia, sinitarraa, permanenttitussin.2. Piirrä kaksi samanlaista suoraa viivaa (haluamasi pituus) permanentti tussilla kontaktimuovin liukkaalle puolelle ja leikkaa sen ääriviivat. Voit käyttää apuna viivotinta.


3. Asettele ensin sinitarralla viivat seinään sänkysi reunojen kohdalle ja samalle korkeudelle. Sitten vasta liimaat kontaktimuovin tarralla viivat seinään kiinni.


4. Mittaa viivojen väli ja piirrä kaari viivojen yläpuolelle. Voit tehdä sen kahdesta osasta, joten se on helpompi liimata seinään. Muista, että et tee juuri kaksi samanlaista kaaren puolikasta, sillä toisen täytyy olla sen toisen peilikuva. Kannattaa taas ensin sinitarralla kokeilla seinään, ennenkuin tarraa sen seinään.


5. Piirrä kontaktimuoviin napit. Voit valita määrän itse, riippuu montako tarvitset.


6. Asettele napit haluamallasi tavalla sinitarraa taas apuna käyttäen ja etsi niille järkevät paikat. Tarraa ne seinään paikkojen löydyttyä.


7. Voit lopuksi vielä liitoskohtia parannella tussilla, mutta älä piirrä seinään. :D

8. Siivoa jälkesi, petaa sänkysi/ laita hienoksi ja ihastele ja nauti uudesta sisustustarrasta!


Toivottavasti tästä oli jollekkin jotain hyötyä. Lisää DIY-sisustusjuttuja tulossa varmasti lähiaikoina! :)

4 kommenttia:

 1. vitsit ku upee! Pitää heti ruveta miettimään mihin voisin hyödyntää tota tekniikkaa... :)

  lliveyourdream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, nyt vaa mielikuvitus käyttöön :))

   Poista