sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Mikä hiton otsikko nyt taas?!


Heei taas!

Onpa ollu taas kaikenlaista tekemistä. Asiakkaita on tullu tehtyä koulussa ja saatu heiltä paljon positiivista kommenttia. Miten ihmiset osaakin olla nii mukavia! :) Oon kyllä simahtanu heti koulun jälkee, enkä oo oikee koulun lisäks kauheemmin jaksanu muuta tehdä ku nukkua.
 
Käytiin viime viikonloppuna Vilen kanssa katselemassa museonrannalla auringonlaskua ja talvisia maisemia. Sain myös kullalta sen ala-asteella viimeks käytetyn maasto kuvioisen takin, jota vähän tuunasin laittamalla huppuun karvaa ja pari niittiäkin tuli löntättyä siihen. Siitä tuli kyllä aika upea, vaikka itse sanonkin!
 
Mari-Anna käväs täällä `ihanassa` Raahessa taas mun luonaki yökyläilemässä ja tein meille ekstra makeat sitruuna maito kiisselit jossa oli viel ylisokerista kermaa päällä, nammmsk! Tuli herkuteltua sitte kunnolla. :P
 
Tänään taas haikeilla mielin ku kulta joutu taas sinne Sodankylään takas.. Onneks se kuitenki sai 9 päivän loman sille viikolle ku mulla on synttärit ja täytän sen 20v, eli 12.2.. Ikäkriisiä alkaa pukkaan ku nii vanhus jo :"D


Loppuun vielä muutamia eBay tilauksia yms. ostoksia:Niin ja osahan on varmasti jo huomannu blogin uuden ulkoasun, jonka meidän photoshoppaaja-Mikko on mulle tehny, KIITOS! 
Mitäs mieltä olette tästä ulkoasusta? :3

Jos joku ei satu vielä tietämään, niin bannerin kuva on se kuva, millä Tuijan kanssa päästiin viiden parhaaseen Tigi Photo Awardsissa jokunen vuosi sitten. Että mä kaipaan sinne niin hulluna.. No jos ite osallistuis jossain opiskelujen vaiheessa siihen opiskelija sarjaan! ;) Miekit ja kampauksen siis on tehnyt Tuija Leivo ja Kuvan ottanut Mikko Karekivi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti