tiistai 4. lokakuuta 2011

TIGI photo awards 2011, MIELETÖN SHOW!


Viikonloppuna oli TIGI photo awards Helsingissä, missä mä olin Tuijalle mallina. Edes kolmen parhaan joukkoon ei päästy kuvalla, mut se on jo hyvä saavutus et pääsee viiden parhaan joukkoon! Show oli aaaaivan hiton mahtava ja siel oli ihan mielettömän kivaa: Chisu, aivan uusien TIGI tuotteiden esittelyä, mielettömän hieno catwalk, tankotanssin maailmanmestari, tietenki Marttiina aitolehti ja kaikkea muuta hienoa esitystä! Syömistäki löytyi ja oltiin ehkä Tuijan kans ainoita "seväpäisiä" siel.. :D
Pinni lehden toimittajat teki mulle ja Mikolle haastattelun meidän asuista, eli siis päästiin lehteen yms.
Mun oli tarkotus ottaa videopostausta siellä showssa, mut enhän mä tietenkään edes muistanu otta itestä yhtään kuvaa illan aikana.. :D Keskityin niin siihen mahtavaan näytökseen, et en muistanu... Sen sijaan mä kyllä kuvasin sitä showta ja sain videolle siitä catwalkista tosi hienoja asuja! Kultaki oli matkassa, mut ei ihan galaan asti päässy ku liput oli jotai 150e... Odotteli mua kiltisti miedän hotellissa. :) Mun ja kullan oli tarkotus lähteä vielä jonnekki ulos gaalan jälkeen, mut olin niin uupunu reissusta et mentiin vaan suoraan lösöämään hotellihuoneen muhkealle sängylle!

Mun hiukset gaalassa näytti suunnilleen tältä.
Mun ja Mikon hienot karnevaaliasut! :D
Tuijan naamari
Chisu
Marttiina
Mä sain lähtiessä TIGI pussukan, joka sisälsi trendin, tikkarin, Bed Head lehden, aivan uudet TIGI:n hiuspuuterin ja tuommosen muotovaahdon.
Uutta TIGI:ltä
Väsersin tänään sit tuommosen söpön cupcake korun. :)

 PS. Alkaa olla pimeää ja kuvat muuttuu pikselimössöks vaan lampun valossa, but don`t worry. :D


Tässä viel mun videoita showsta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti