keskiviikko 24. elokuuta 2011

Aina on syy herkutella!


Minä, Petri ja Mari-Anna
Minä ja Mikko

Ihan niinku Petri kiittäis ihanasta gluteenittomasta herkusta :P
Kirpparilta löydettii 2e samanlaiset aurinkolasit Mikon kans :D
Asu: Aurinkolasit, takki ja ruutupaita on kirpparilta. Housut ONLY, valkonen kauluspaita H&M ja vyö ONLY


Käväsin Tampereella taas vaihteeks. :) Oltiin Länkipohjalla Mari-Annan kanssa Mikon ja Petrin asunnolla, joka oli vanha nuortentalo ja sisustettu tosi kivaksi. Oli se sisustaminen vielä kesken, mut ihailen sitä silti;  hieno lava, baaripöytä, Mikon vaatehuone, elokuvateatteri... :)
Kävästiin sit syömässä pienessä kivassa kahvilassa poikien kanssa ja kirpparikierroksilta nappasin mukaan nahkatakin 2e, kauluspaidan 1e ja aurinkolasit 2e myös. Mari-Annan kanssa sit jätettii pojat länkipohjaan ja mentii Tampereelle takas ja sielläki kirppareita enimmäksee kierrettii mun rahapulan takia :D Käytiin myös Jaakon kanssa Amarillossa, mut kuvat ei ollu oikeen julkasukelpoisia, nii niitä ei tänne nyt tuu..
Toissapäivänä sit tulin takas kotiin ja sain vasta nyt oman koneen toimimaan, ONNEKS! Piti windows uudestaa laittaa ku joku hiton viirus...

Ostin uuden pienen Paul Mitchell shampoo/hoitoaine + aurinkosuoja setin, jolla oon saanu jotenki nää punaset hiukset pysymään punasina :D
Sain Mikolta chihu pankkipossun ja Tampereen kirpparilta ostin kettinkikorun ja käsikorun. Sit ostin yks päivä ihanan kirkkaan punasta huulipunaa :)

HUOM! Osallistukaahan nailHain kilpailuun TÄSTÄ LINKISTÄ!
Voit voittaa GOSHin kynsilakkoja, fimoja ja kaikkea muuta kivaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti